Referenssimme

Ålands Näringsliv ja Unicorn Business Design tekivät yhteistyötä keväällä 2024, kun Unicorn Business Design piti koulutuksen ”Boosta din kundupplevelse” (suomeksi Tehosta asiakaskokemuksesi) Ahvenanmaalaisille yrityksille.

Lue lisää

“Kurssin päättyessä tunnelma oli korkealla. Uskon, että kaikki lähtivät kotiin positiivisella mielellä ja saivat mukaansa työkalun, josta on hyötyä heidän jokapäiväisessä työssään.”

Solveig Saine

Liiketoiminnan kehittäjä

Alands Naringsliv Jpg
Bakgrund Halvmånar

ProAgria Lantbrukssällskapetin projekti Österbotten på tallriken! – Pohjanmaa Lautasella! ja Unicorn Business Design tekivät yhteistyötä kevään 2024 aikana kun Unicorn Business Design tuotti neliosaisen videokoulutuksen asiakaslähtöisyydestä projektin kohderyhmälle. Projektin yksi osatavoite on luoda tietopankki elintarvikkeiden tuottajille, jalostajille ja käsityöyrityksille sisältäen tietoa ja tukea liiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää

“Yhteistyö Unicorn Business Designin Martinan kanssa oli antoisaa ja kehitettävää. Ottamalla osaa Martinan asiantuntemusta ja osaamista on mahdollistanut uusia avauksia projektissa. Tuotettu videokoulutus on korkealaatuinen. Lopputuote on yhteistyön tulos ja vastaa meidän tavoitteitamme ja odotuksia. Voin lämpimästi suositella Martinan asiantuntemusta ja toivotamme menestystä ja yhteistyö mahdollisuuksia tulevaisuudessa.”

Harriet Sundholm

Projektijohtaja, ProAgria

Kvarken Plate Logo
Bakgrund Halvmånar

Suomen Säätiötilipalvelun ja Unicorn Business Designin yhteinen matka alkoi lokakuussa 2023, kun Suomen Säätiötilipalvelu oli tunnistanut tarpeen kirkastaa tulevaisuuden suuntaa ja kehittää toimintaansa.

Lue lisää

”Martina haastoi meitä tarkastelemaan toimintamallejamme uusista näkökulmista ja ideoi kanssamme ratkaisuja toimintamme kehittämiseksi. Martinan avulla saimme kirkastettua tulevaisuuden suuntaamme sekä palvelutarjontaamme entistä toimivammaksi.”

Riikka Viljanen

Controller, Suomen Säätiötilipalvelu

Ensisijainen Logo Musta
Bakgrund Halvmånar