Tietoa Unicorn Business Designista

Unicorn Business Designin tarina

Hei! Olen Martina, Unicorn Business Designin perustaja ja yrittäjä. Työelämässä minua kiehtoo ja kiinnostaa liiketoiminnan kehittäminen, muutos ja ihmiset. Minä uskon, että ihminen on kannattavan liiketoiminnan ja ajassa elävän organisaation keskiössä. Tämä on myös se syy, miksi olen niin innostunut ihmislähtöisestä toimintamallista ja uskon sen olevan avain kilpailukykyisiin organisaatioihin! Minä perustin Unicorn Business Design, koska haluan auttaa sinua ja sinun organisaatiotasi loistamaan ihmiskeskeisesti.

Olen innostunut, energinen ja ratkaisukeskinen ihmisten johtaja ja liiketoiminnan kehittäjä. Työskentelen mielelläni strategisella tasolla, mutta pidän siitä, kun saan syventyä ja osallistua operatiivisen työhön ja työstää sopivia ratkaisuja yhdessä asiakkaideni kanssa. Yksi ehdottomista vahvuuksistani on, että pystyn siirtymään näiden kahden tason välillä sujuvasti, hahmottamaan kokonaisuuksia ja viedä strategiset suunnitelmat käytäntöön, huomioiden muutoksen vaatima johtaminen. Koen että olen onnistunut työssäni ja tehtävässäni, kun huomaan asiakkaideni innostuksen ja kasvun yhteistyömme aikana.

Martina Candolin Ubd

Minulla on pitkä kokemus palvelualalta, erityisesti digitaalisten- ja asiantuntijapalvelujen sekä liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Työssäni yhdistän liiketoimintamuotoilun menetelmiä ja työkaluja liiketoiminta-ajatteluun varmistaakseni innovatiiviset ja ihmislähtöiset ratkaisut. Toimin yksinyrittäjänä, mutta minulla on kattava asiantuntijaverkosto ympärilläni ja tarvittaessa poimin yhteistyöhön mukaan tarvittavaa osaamista saavuttaakseni asetetut tavoitteet parhaalla mahdollisella tavalla.

Nautin arjestani yrittäjänä, asiakasprojekteista ja Unicorn Business Designin kehittämisestä. Vapaa-ajalla vietän mielelläni aikaa rakkaiden ihmisten kanssa, syön hyvin, liikun luonnossa ja urheilen. Minun mottoni yritäjänä on ”Dream big, Aim high, have fun!”, vaikka tavoite on asetettu korkealle ja sen eteen tulee tehdä lujasti töitä, on myös tärkeätä huolehtia itsestään ja pitää hauskaa matkan varrella.

Teemme tulevaisuuden tarpeista tämän päivän mahdollisuuksia

Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää tarpeistasi ja visioistasi!

Työskentele minun kanssani!