Tulevaisuuden suunta ja palvelukonseptin kehittäminen  Suomen Säätiötilipalvelu x Unicorn Business Design

Suomen Säätiötilipalvelu on tilitoimisto, joka on erikoistunut palvelemaan säätiöitä ja sijoittajia. Suomen Säätiötilipalvelu tuottaa kirjanpidon, palkanlaskennan, maksuliikenteen ja tilipäätöstyön lisäksi monenlaisia omaisuudenhoitoon liittyviä räätälöityjä palveluita tarkoin rajatulle asiakassegmentille. Yritys noudattaa toiminnassaan arvomaailmaa, johon kuuluu vastuullisuus, yrittäjyys ja jatkuvuus, korostaen tiivistä kumppanuutta asiakkaan kanssa ja sitoutumista korkeaan palvelutasoon.

Suomen Säätiötilipalvelu ja Unicorn Business Designin yhteistyö alkoi lokakuussa 2023 kun Suomen Säätiötilipalvelulla oli tarve kirkastaa tulevaisuuden suuntaa ja kehittää toimintansa. Riikka Viljanen Suomen Säätiötilipalvelulta kuvaa yhteistyötä Martinan ja Unicorn Business Designin kanssa:

”Yhteistyö Martinan ja Unicorn Business Designin kanssa palvelumuotoiluprojektissamme on ollut antoisaa ja saumatonta. Martinan asiantuntemus ja kokemus palvelumuotoilussa ja projektinjohdossa välittyi meille heti luoden luottamuksen välillemme. Martina haastoi meitä tarkastelemaan toimintamallejamme uusista näkökulmista ja ideoi kanssamme ratkaisuja toimintamme kehittämiseksi. Martinan avulla saimme kirkastettua tulevaisuuden suuntaamme sekä palvelutarjontaamme entistä toimivammaksi. Tämä investointi todella kannatti.”

Unicorn Business Designin jatkuvana tavoitteena on tuottaa arvoa ja edistää asiakkaidemme liiketoimintaa. Suomen Säätiötilipalvelun kanssa tehty työ ja saavutetut tulokset puhuvat puolestaan, ja olemme ylpeitä voidessamme jatkaa kumppanuuttamme uuden palvelumallin käyttöönotossa vuonna 2024.

Suomen Säätiötilipalvelulla oli samassa yhteydessä myös tarve uudistaa ulkoisia viestintäkanavia ja Suomen Säätiötilipalvelulle tuotettiin Unicorn Business Design yhteistyökumppanin VILJA Median kautta uusi päivitetty graafinen ilme ja päivitetyt nettisivut, jotka tukevat heidän palveluidensa ja brändinsä kehitystä.

Img 7901
Takaisin referensseihin