Vi gör morgon­dagens behov till dagens möjligheter

Unicorn Business Design hjälper dig att skapa hållbara, kundfokuserade affärslösningar och leda förändring. Framtiden sker inte, den skapas – jag vill hjälpa dig att lyckas i den förändringen och att bygga en affärsverksamhet som motsvarar både dagens och framtidens behov. Alltid med människan som utgångspunkt och ekonomisk hållbarhet i fokus.

Martina Candolin Unicorn Business Design

“Jag tror på att alla har potentialen att bli sin egen verksamhets unicorn. Med det menar jag att alla kan vara bäst på sin egen verksamhet och därför har jag namngett mitt bolag till Unicorn Business Design. För att nå toppen krävs insikt i marknadens och kundernas behov, framtidstänk och långsiktigt arbete. Jag ser fram emot att få vara en del av din unika resa!”

Ubd Logomark Black

Martina Candolin

Unicorn Business Design´s grundare

våra tjänster

Vad kan jag erbjuda dig?

Jag tror på att människan är utgångspunkten i en lönsam och sund verksamhet och i en organisation som lever i sin tid. I en verksamhetsmodell där människan är utgångspunkten ligger fokus på människorna nära din verksamhet, så som dina kunder, personal och intressentnätverk. Genom att känna människorna runt din verksamhet kan du förvandla goda upplevelser och möten till en genuin konkurrensfördel. För att lyckas på sikt behöver det människodrivna förhållningssättet bli en naturlig del av organisationens vardag, kommunikation, strategi, kultur och ledarskap.

Unicorn Business Design är en utvecklingsbyrå som arbetar med att skapa hållbara, kunddrivna affärslösningar och leda förändring. För mig är det minst lika viktigt, som att hitta den optimala affärslösningen, att driva lösningen i praktiken och uppnå de utsatta målen.

Känner du att din organisation har ett utvecklings- eller förändringsbehov och du behöver hjälp i processen? Unicorn Business Design erbjuder dig expertis, beprövade metoder och extra resurser för att driva din verksamhet framåt.

Min målsättning är att hjälpa dig och din organisation att skapa goda kundupplevelser och öka din konkurrenskraft, nu och i framtiden. Tillsammans med mitt nätverk hjälper vi dig, på er unika resa!

”Martina utmanade oss att se på våra arbetsmodeller från nya perspektiv och brainstormade lösningar med oss för att utveckla vår verksamhet. Med Martinas hjälp lyckades vi klargöra vår framtidsriktning och göra vårt tjänsteutbud ännu mer funktionellt.”

– Riikka Viljanen
Suomen Säätiötilipalvelu Oy

”Samarbetet med Martina på Unicorn Business Design var både givande och utvecklande. Genom att ta del av Martinas expertis och lärdom på området har detta öppnat upp nya möjligheter och den framtagna slutprodukten håller en hög professionell standard.”

– Harriet Sundholm
ProAgria

Unicorn Business Design erbjudande

Varje företag är unikt och behöver individuell hälp. Unicorn Business Design erbjuder skräddarsydda lösningar utifrån dina specifika behov och mål.

Kund- och marknadsdrivna affärslösningar

Behöver du hjälp med att utveckla affärslösningar och koncept som motsvarar marknadens och kundernas behov?

Mer information

Interna processer och arbetsmetoder

Behöver du hjälp med att utveckla interna processer för en smidig och fungerande affärsverksamhet och vardag?

Mer information

Leda förändring och förbättra samarbetet

Konstant förändring är ett faktum i dagens arbetsliv. Behöver du hjälp med att leda, planera och implementera förändring?

Mer information

Utbildningar och workshops

Vill du lära dig mera om en verksamhetsmodell med människan i fokus, affärsdesign eller att leda förändring och samarbete?

Mer information

Alla kan vara sin egen verksamhets enhörning

Jag ser fram emot att diskutera närmare. Jag hjälper dig att lyckas.

Jobba tillsammans med mig!