Img 5820

Teemme huomisen tarpeista tämän päivän mahdollisuuksia

Martina Candolin

Hei! minä olen Martina, Unicorn Business Designin perustaja. Unicorn Business Design auttaa sinua ja yritystäsi luomaan kestäviä, asiakaslähtöisiä liiketoimintaratkaisuja sekä johtamaan muutosta. Tämän päivän liiketoiminnan menestys on tiiviisti yhteydessä asiakaskeskeisyyteen ja kykyyn vastata markkinoiden ja asiakkaiden tarpeisiin. Tarve jatkuvaan muutokseen koskee kaikkia organisaatioita, mutta kaikilla yrityksillä ei välttämättä ole resursseja, halua tai mahdollisuutta kehittää toimintaansa yksin. Olen perustanut Unicorn Business Designin, koska haluan olla näiden yritysten ja organisaatioiden pitkäaikainen kumppani. Minun tavoitteeni on auttaa juuri sinua teidän liiketoimintahaasteessanne. Yhteistyömme aikana muodostamme väliaikaisen kehitystiimin teidän tueksenne, autamme osaamisellamme sekä hyviksi koetuilla menetelmillä ja lisäresursseilla. Me uskomme muotoilun voimaan, yhdistettynä liiketoiminta-ajatteluun ja käytämme liiketoimintamuotoilun menetelmiä kehitysprosessissa ja muutoksen johtamisessa. Unicorn Business Designin jatkuvana tavoitteena on tuottaa arvoa ja edistää asiakkaidemme liiketoimintaa. 

Voimme auttaa sinua esimerkiksi liiketoiminta- ja palvelukonseptien kehittämisessä ja uusien konseptien luomisessa, sisäisten prosessien ja työtapojen kehittämisessä sekä muutoksen johtamisessa. Yhteistyön aikana kuljemme teidän rinnallanne, sparraamme ja fasilitoimme prosessia. Fasilitoinnin tarkoitus on auttaa ryhmä löytämään yhteinen tavoite ja ratkaisu sekä keinot, joilla ne tavoitetaan. Fasilitaattori auttaa ryhmä kohti tavoitetta eri työkaluilla ja varmistaa että kaikki näkemykset tulee huomioitua. Minä lupaan tarttua jokaiseen haasteeseen samalla innokkuudella ja tarmolla, kuin ne olisivat meidän omia haasteitamme. Keskiössä on aina ihminen ja ihmisen tarpeet. 

Minä uskon, että jokainen voi olla oman toimintansa yksisarvinen, tarkoittaen sitä, että jokainen voi olla paras omassa toiminnassaan ja tämän vuoksi olen myös nimennyt yritykseni Unicorn Business Designiksi. 

Olemme täällä auttaaksemme sinua onnistumaan! Palataan pian!

Ubd Logo Musta

Martina Candolin

martina@unicornbusinessdesign.fi

+358 40 7227100

Bakgrund Halvmånar
Takaisin julkaisuihin